![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
https://dibt.cz/wp-content/uploads/2...6_202719-1.jpg
online test for determining the disease Nazdar lidi! Dneska chci otev?t t?ma, kter? mon? nkoho z v?s taky p?l?. Jasn, e bude o diabetu. Kapsle proti diabetu co to jako je? Mon? si ?k?te pro zrovna kapsle? Pizn?v?m, e jsem ml podobn? n?zor. No a jak u to b?v?, lovk se do toho pono? a zjist? vci, co by neekal. A v?te co? Nco z toho fakt funguje. Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Take jsem se rozhodl, e o tom nap?u. Nechci nikomu nic vnucovat, sp? sd?let, co jsem zjistil. O jakych kapslich to vubec mluvime? O jak?ch kapsl?ch to vbec mluv?me? Kdy se ekne kapsle na cukrovku, me to zn?t jako arlat?nstv?. Ale v posledn? dob se na trhu objevuj? doplky stravy, kter? nejsou jen tak njak? pr?ek z nezn?m? laboratoe. Teba jste narazili na sloky jako je berberin, chrom nebo banaba. A co je na tom nejlep?? Nejsou to l?ky, ale podpora. Osobn? pohled z prvn? ruky Ruku na srdce, kdo by nebyl? Nekoupil jsem prvn? vc, co na m vyskoila chv?li jsem hledal. Jasn, ned? se ekat efekt bez ?pravy j?deln?ku. A co se stalo? Po tech t?dnech jsem ml ni? rann? glykemii. Nav?c neml jsem ?dn? vedlej? ?inky. Jo, mon? placebo ale i placebo nkdy funguje, ne? Nejsem s?m, kdo to e? Na jednom f?ru jsem etl p?bh chlapa, co d?ky nim omezil inzulin. Ale pokud to nen? drah? a nekod? to pro to nezkusit? J? ?k?m: dleit? je, e to pom?h?. A komu jak, to u je na kad?m. Pohled odborn?k Nkte? l?kai jsou oteven? ?kaj?, e pokud to nepek?? l?b, pro ne. Ale v?zkum je jedna vc, re?ln? ivot druh?. Z?vrem? Nikdo nechce tvrdit, e t?m vyl??te cukrovku. M?te njak? tip, co se v?m osvdilo? Pojme si o tom prost pokecat bez pedsudk. self-diagnosis of diseases c32335256z Kapsle proti diabetu co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? Kapsle proti diabetu co to jako je? 047a0ce |
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
|
|